Birdpx — Share & Explore

Coğrafik Filtre

Ülke seçimi yaparak, seçilen ülkeye göre fotoğrafları,tür listelerini filtreleyebilirsiniz

Balkao

ali Balka

Cambazlar

Çarşamba günü gelen , Sinop'ta canbaz kartal görüntülenmiş haberi ile güzel bir heyecan yaşadık ama içimizden geçen düşünceler hep olumsuzdu;kim gidecek,nasıl gidilecek,kuş duracak mı ? 

Bir gün sonra tekrar göründüğü haberi gelince, bizi herzaman destekleyen bu işe ısindiran yardımlarını  esirgemeyen kardeşimiz Onur Çiçek hadi gidiyoruz diye yine ateşledi bizleri ve perşembe gecesi , Tayyar hoca Eyyub abi, Cevdet hoca ve Onur çiçek ile yolculuk başladı . Yolculuğumuz zaten ayrı bir akisyon ayrı bir heyecan oldu, Sinop yakınlarında güzel bir rampa yola denk geldik yol boyu uzunca bir süre petrol alacağımız bir yer bulamadık ve türlü türlü planlar yapmaya başladık, bir ara bana elinde bidonla koşup alıp gelirsin dediler☺️neyse çok şükür korkulan olmadı. Alana vardığımizda birçok kuşçu arkadaş oradaydı ve bu bölgede göründüğünü buraralarda arayacagimizi söylediler. Tabi alana gelenler sağda solda diğer türleri fotoğraflamaya başladı bir yandanda gözümüz yukarıda, yanılmıyorsam saat 8 civarı Cambaz Kartal ağaçların arkasından doğru göründü ve alanda olan arkadaşlar kimi iyi bir şekilde,kimi yetecek kadar kayıt altına aldı. Böylece kertik sayimiza nadir bir türün kertigini atmış olduk.

Benim için çok güzel bir tecrübe ve heyecan oldu yine, ekip arkadaşlarımla birlikte böyle etkinler beni herzman heyecanlandırıyor ve unutulmaz anılar biriktiriyorum. Benim bu işi severek yapıyor olmamın nedeni sadece bir kuşu kayıt altına almak değil birlikte yola çıktığım arkadaşlarim ve onlarla geçirdiğim kaliteli zamandır. Onlar olmadığı zaman kuş fotoğrafciligininda bir anlamı olmuyor iyiki varsınız. Yeni maceralarda görüşmek dileğiyle.

 

4
652
16-04-2022

Yorumları görebilmeniz için üye girişi yapınız

Üye Girişi Üye Ol

X

İletişim

Yorumlarınızı,önerilerinizi veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

X